Ajánlattételi felhívás a HTK (1097, Budapest, Tóth Kálmán utca 4.) K épület földszinti 4 db 50nm előadóterem (K.0.11-14) alap Audiovizuális eszközökkel történő felszerelése, valamint 1 db hordozható, professzionális videokonferencia eszköz beszerzése

Tárgy: Ajánlattételi felhívás a HTK (1097, Budapest, Tóth Kálmán utca 4.) K épület földszinti 4 db 50nm előadóterem (K.0.11-14) alap Audiovizuális eszközökkel történő felszerelése, valamint 1 db hordozható, professzionális videokonferencia eszköz beszerzése + Opcionális rész

 

Tisztelt Ajánlattevő!

 

Az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont (továbbiakban MTA TK, illetve Ajánlatkérő) nevében felkérem, hogy a mellékelt műszaki specifikáció , valamint ajánlattételi felhívás alapján, az azokban leírtak szerint tegye meg árajánlatát a Humán Tudományok Kutatóháza (1097, Budapest, Tóth Kálmán utca 4.) K épületének földszinti 4 db 50nm előadóterem (K.0.11-14) alap audiovizuális eszközökkel történő felszerelése, valamint 1 db hordozható, professzionális videokonferencia eszköz beszerzése + opcionális rész tárgyában.

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ 

 

  1. Ajánlatkérő neve, címe, telefonszáma:

Magyar Tudományos Akadémia Társadalomtudományi Kutatóközpont

1097, Budapest, Tóth Kálmán utca 4.

Telefon: 06 1 224 6790

Kapcsolattartó: Dr. Papp Attila, Informatikai vezető és Hegedűs István informatikai felelős. (iktatas@tk.mta.hu)

 

2. Az ajánlatkérés tárgya

Lásd mellékelt műszaki specifikációt.  

 

3. Az Ajánlatkérő, az ajánlattételi határidőig, az ajánlattétel tárgyát illető kérdésekben, továbbá az ajánlattétel pontosítása érdekében lehetőséget biztosít helyszíni bejárásra 2018. május 15. 10 és 11 óra között.

 

4. Ajánlattétel nyelve: Magyar

 

5. Ajánlattételi határidő: 2018. május 22. (kedd) 12 óra.

 

6. Ajánlattétel: Az ajánlattétel benyújtása papír alapon, egy eredeti és egy másolati példányban történik. Benyújtáshoz a személyes vagy futár általi lehetőséget ajánljuk. Az ajánlattételt papír alapon a MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont Főigazgatói Titkárság (1097, Budapest, Tóth Kálmán utca 4. T. épület 1. emelet 21. szoba) címére várjuk munkanapokon 9-15, pénteken 9-12 óra között. A borítékra kérjük ráírni, hogy: „MTA TK – Videokonferencia eszközbeszerzés - Nem bontható fel az ajánlattételi határidő előtt 2018.05.22. 12 óra” (A postai benyújtásból adódó késedelmet sajnos nem tudjuk figyelembe venni. A határidő minden esetben a beérkezés határidejét jelöli.) Az ajánlati árakat nettó és bruttó formában is kérjük megadni.

Jótállás és garancia idejét kérjük minimum 36 hónapban vállalni valamennyi eszköz esetén, helyszíni rendelkezésre állással.

 

7. Mellékletek: Az ajánlattétel mellé kérjük csatolni 1 db referencia igazolást felhívásban szereplő, legalább nettó 5 millió Ft értékű kivitelezésről. Illetve kérjük csatolni saját igazolást/nyilatkozatot arról, hogy Ajánlattevő nem áll felszámolás, végelszámolás alatt. Továbbá kérünk egy maximum egy oldalas Ajánlattevői bemutatkozást is.

 

8. Ajánlatok bontása és értékelése: Ajánlatkérő a beérkezett ajánlatokat a beérkezési határidő után kibontja és értékeli, melynek szempontja az Ajánlatkérő számára összességében legelőnyösebb ajánlat kiválasztása. Az Ajánlatkérőnek lehetősége van hiánypótlás keretében információkat bekérni, de nem kötelező, azaz amennyiben nem rendelkezünk elegendő információval a döntéshez, úgy érvénytelenné is válhat egy-egy ajánlat. Ide tartozik az esetleges számítási hibával beadott ajánlat is.

Az értékelés eredményéről 2018. május 29-e 16 óráig valamennyi Ajánlattevő részére visszajelzést ad.

 

9. Teljesítés, megvalósítás határideje: 2018.06.30. A szerződés megvalósítása során Ajánlatkérő előleget nem fizet. A szerződés részét képezi, hogy a fizetés a teljesítés után 30 napos átutalással történik, kérjük ezt figyelembe venni.

 

Budapest, 2018. május 3.

 

Dr. Rudas Tamás

Főigazgató

MTA TK